Dinamo râvneşte la locul de play-off al FC Botoşani

0

Dinamo Bucureşti s-a apropiat la doar cinci puncte de FC Botoşani. „Câinii” s-au impus la scor de neprezentare, 3-0 (2-0) în faţa celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în ultimul meci al etapei a XX-a a Ligii I, într-un meci disputat pe stadionul „Tineretului” din Braşov. Conştienţi că doar o victorie contra nou-promovatei îi pot readuce în lupta pentru locurile de play-off, „câinii” au început tare meciul din Ardeal şi au reuşit să deschidă scorul după numai 8 minute de joc prin Adam Nemec, atacantul slovac punctând la capătul unui contraatac şcoală a alb-roşilor.

Până la pauză avea să fie 2-0 graţie reuşitei lui Ionuţ Nedelcearu din minutul 31, acesta reluând din apropiere centarea din corner trimisă de Sergiu Hanca, el care pasase decisiv şi la reuşita lui Adam Nemec.

Cu avantaj de 2-0 pe tabelă, „câinii” nu au mai forţat în al doilea mitan. Chiar şi aşa, tot echipa lui Vasile Miriuţă a reuşit să mai înscrie prin Salomao, reuşita acestuia din minutul 79 stabilind scorul final al confruntării.

Cu cele trei puncte câştigate pe terenul celor de la Sepsi, Dinamo a acumulat 30 de puncte, a rămas pe locul 7, dar s-a apropiat la un punct de Viitorul Constanţa şi Astra Giurgiu, echipe aflate pe locurile 5 şi 6 şi la cinci puncte de FC Botoşani, echipă aflată pe locul 4. Runda următoare „câinii” vor primi pe teren propriu vizita formaţiei FC Voluntari, echipă aflată pe locul 11 cu 22 de puncte, echipa pregătită de Claudiu Niculescu fiind fără nicio şansă la play-off în acest sezon.

+0 -0
se încarcă...