Cobrea a plecat de la FC Botoşani: „Ne-a spus că nu mai poate rezista presiunii tribunii!”

1

FC Botoșani a renunțat la aproape toți jucătorii care au evoluat în sezonul trecut. După Bogdan Ungurușan, Florin Plămadă, Nicolae Mușat, Florin Acsinte, Olimpiu Moruțan, Răzvan Tincu, Vlad Achim, Bojan Golubovic și Mircea Axente, un alt jucător se desparte de FC Botoșani.

Este vorba de portarul Alberto Cobrea. Acesta a avut o discuție cu conducătorii clubului și se pare că au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării.

Alberto Cobrea a fost titular în sezonul trecut și a jucat în aproape toate meciurile de campionat. Ba mai mult, Valeriu Iftime a discutat cu Gigi Becali pentru transferul goalkeeperului la FCSB dar până la urmă a rămas la Botoșani. Deşi a fost propus de oficialii echipei la mai ulte cluburi din ţară, pe adresa cvlubului nu a sosit nicio ofertă pentur Cobrea în această vară. Acesta a venit la club şi le-a cerut oficialilor înţeklegere motivând că nu ai poate juca sub presiune după ce a intrat în conflict în sezionul trecut cu suporterii şi că cel mai bine ar fi rezilierea contractului, lucru cu care oficialii au şi fost de acord fără să stea prea mult pe gânduri.

+0 -0
se încarcă...