1 × two =

A password will be e-mailed to you.

FC Botoșani este aproape de a-și asigura serviciile mijlocașului Hervin Ongenda, jucător care a evoluat în trecut la PSG.

În vârstă de 23 de ani, acesta s-a alăturat lotului pregătit de Costel Enache în cantonamentul din Austria și va evolua în meciul pe care gruparea locală îl va susține astăzi cu cehii de la FK Pribram.

Hervin Onenda evoluează ca mijlocaș ofensiv, iar de-a lungul carierei a evoluat pentru PSG, Bastia, Zwolle și Murcia.

Fost internațional de juniori și tineret, Ongenda era favoritul lui lui Laurent Blanc, în perioada petrecută de acesta pe banca celor de la PSG. Blanc l-a debutat pe Ondenga în prima echipă la vârsta de doar 18 ani, iar presa din Hexagon îl considera un viitor star al naționalei „Les Bleus”.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de, cota lui Hervin Ongenda în acest moment este de 750 mii de euro. În vara anului 2016, cota de piață a lui Ongenda era de 1.5 milioane de euro.

Hervin Ongenda a strâns pentru cei de la PSG, 16 partide.

„Este la noi în acest moment, se antrenează cu echipa. Afost format de PSG şi vine de la Murcia. Pare un mega-mingicar, însă vom vedea ce e cu el. L-am ofertat, acum să vedem răspunsul lui”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...