11 − three =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Nou-promovata AFC Hermannstadt, formație pe care FC Botoșani o va întâllni în etapa a II-a a ediției 2018-2019 pe „Municipal” a reușit să-și asigure serviciile iinternaaționalului gaboonez Frederic Bulot.

În vârstă de 27 de ani, Frederic Bulot a semnat un contract valabil pe doi ani cu trupa pregătită de Alexandru Pelici. Mijlocașul a strâns 62 de meciuri în Ligue 1 pentru echipe precum AS Monaco, Caen și Reims, pe lângă aceste echipe, de-a lungul carierei Frederic Bulot a mai jucat printre altele pentru Tours, Charlton Athletic și Standard Liege.

Bulot, care are și cetățenie franceză,  a semnat cu AFCHermannstadt din postura de jucător liber de contract după ce ultima dată a evoluat în liga secundă franceză pentru Tours.

În această vară, formația pregătită de Alexandru Pelici i-a transferat pe Tsoumou (Ermis Aradippou), R. Zaharia (Ermis Aradippou), Dandea (Astra), N’Kololo (Caen), Antonov (Rudar Velenje) și Chalkiadakis (PAS Giannina), și s-a despărțit de Surugiu (Craiova), R. Crișan (Astra), S. Lupu (Gaz Metan), Boboc (Astra), M. Stancu (Gaz Metan) și Danci (Petrolul).

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...