seven + 15 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Florin Manea, impresarul care l-a adus la FC Botoşani pe Hervin Ongenda a declarat că mijlocaşul francez nu e „sănătros la cap!”.

Am fost în Austria după Ongenda, am vrut să-l văd personal. Am descoperit un fotbalist de mare, mare calitate. El a avut un început de carieră foarte bun, a jucat și la PSG, după care a intervenit o accidentare care l-a ținut pe margine 7 luni. După care, nu s-a mai regăsit, nu știu ce s-a întâmplat. Bine, nici nu e sănătos, aşa, la cap. Dacă totul va fi așa cum cred eu, va fi un jucător extraordinar pentru România. Nu știu dacă există așa ceva în România. Pe mine m-a impresionat. El se află cam la 60% din capacitatea sa fizică, dar sigur va ajunge repede la 100%”, a declarat Florin Manea la Digi Sport.

Impresarul a recunsocut că nu i-a fost uşor să-l convingă pe Ongenda să vină la FC Botoşani.

Nu a fost deloc ușor să-l conving, prima dată nu a vrut să vină. Este și o chestie psihologică pentru el, să treacă de la un anumit nivel la ce se întîmplă acum în Liga 1. Dar, am avut o discuție cu el și i-am explicat că are nevoie de un nou început și că nu poate trăi din amintiri. A înțeles că are nevoie de timp, de încredere și de o echipă unde să joace pentru a demonstra că are calitățile despre care am vorbit. A semnat pe două sezoane cu FC Botoșani, dar eu sunt convins că-l voi vinde cât mai repede, după prestațiile viitoare”, a mai spus Manea.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...