sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportFără abonamente la FC Botoșani pentru persoanele cu handicap! Clubul le va...

Fără abonamente la FC Botoșani pentru persoanele cu handicap! Clubul le va pune la dispoziție acestora bilete gratuite în ziua meciului!

Conducerea FC Botoșani a luat decizia ca din acest sezon să nu mai emită gratuit abonamente persoanelor cu handicap. Acesta vor primi însă bilete gratuite la fiecare meci.

„Pe baza documentelor pe care le dețin și care atestă handicapul pe care îl au, persoanele în cauză se vor prezenta la casele de bilete în ziua meciurilor de unde vor primi bilete cu valoare zero pentru a intra la meci”, a declarat Cătălin Anton, președintele FC Botoșani.

Măsura a fost luată de oficialii echipei locale ca urmare a faptului că în trecut clubul a eliberat foarte multe abonamente pe baza dosarelor de handicap, dar respectivele abonamente au ajuns la alte persoane care nu aveau niciun handicap.

„S-a ajuns în situația ca diverși indivizi să posede și chiar să se laude că dețin trei-patru abonamente de la persoane cu handicap. Erau rude, cunoștințe, prieteni, nu știm. Veneau cu perssoanele cu handicap la stadion, acestea luau abonamentele după care le dădeau mai departe”, afirmă oficialii echipei.

În altă ordine de idei, conduceera FC Botoşani a anunţat că suporetrii pot să-şi mai procure abonamente pentru acest sezon competiţional şi în această săptămână.

Preţurile abonamentelor sunt de 150 lei la peluze, 250 de lei la tribuna I sector A şi C şi tribuna a II-a sectoare A, B şi C şi de 450 de lei la tribuna I sector B (n.r. sector acoperit).

Puse în vânzare pe site-ul bilete.ro, tichetele la meciul FC Botoșani- FC Hermannstadt vor putea fi procurate de la casele de bilete vineri în ziua meciului începând cu orele 09:00.

Tichetele la acest meci au preţul de 20 de lei la peluze, tribuna I sectoare A şi C şi tribuna a II-a şi 40 de lei la tribuna I sector B (n.r. sectorul acoperit).

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
0.9 ° C
4.6 °
-0 °
94 %
1.4kmh
16 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
8 °
mar
12 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...