George Miron, în echipa ideală a etapei a III-a a Ligii I!

0
0

Fundașul central al FC Botoșani, George Miron, a fost inclus în echipa rundeia  III-a a Ligii I de site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Autor al golului egalizator de 2-2 în jocul din Bănie cu CSU Craiova, George Miron este considerat alături de Andrei Burcă va fiind unul dintre cei mai buni jucători pe postul său la ora actual din Liga I.

„George Miron s-a dovedit a fi din nou decisiv pentru echipa sa, de astă dată printr-un gol marcat. În momentul de faţă, împreună cu Andrei Burcă, formează unul dintre cele mai bune cupluri de fundaşi centrali din Liga 1”, este caracterizarea pe care cei de la lpf.ro i-au făcut-o elevului lui Costel Enache la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

În vârstă de 24 de ani și transferat de la Oțelul Galați în vara anului 2015, Goerge Miron este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 650 mii de euro.

Revista LPF a publicat echipa etapei, sistemul folosit fiind 1-3-4-3, „11” rundei al cărui antrenor a fost desemnat Nicolae Dică de la FCSB fiind următorul: C. Căbuz (AFC Hermannstadt)- G. Miron (FC Botoşani), A.  Dobrosavlevici (Dunărea), S. Buşu (Gaz Metan)- V. Mihăilă (U Craiova), Ol. Moruţan (FCSB), D. Olaru (Gaz Metan), Fl. Tănase (FCSB)- D. Drăguş (Viitorul), H. Gnohere (FCSB), Al. Mitriţă (U Craiova).

+0 -0

se încarcă...