4 + six =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

FC Hermannstadt a câștigat clar duelul din etapa a V-a a Ligii I de pe teren propriu pe FC Voluntari cu scorul de 4-0 (3-0).

Echipa pregătită de Alexandru Pelici s-a impus mult mai ușor decât s-ar fi așteptat și cei mai optimiști suporteri în faţa unei echipe care a arătat că nu întâmplător este „lanterna roșie” a Ligii I, ilfovenii fiind singurii în campionat fără victorie în primele cinci runde.

Cu o apărare de „cascadorii râsului”, Voluntariul a cedat prima dată în minutul 29, Juvhel Tsoumou a deschis scorul profitând de o mare greşeală a lui Hodorogea. Același Tsoumou avea să reuşească dubla în minutul 34, când a pus latul la o minge respinsă greşit de portarul Drăghia, semnând astfel primele sale goluri la primul meci ca titular pentru Hermannstadt în Liga I.

În minutul 38, Daniel Tătar a marcat un eurogol, transformând cu siguranță o lovitură liberă de la 30 de metri, iar Hermannstadt intra la cabine cu un nesperat 3-0.

Repriza a doua a început cum nu se poate mai prost pentru oaspeți care conduși pe tabelă cu 3-0 s-au văzut după numai șase minute de joc să rămână și în inferioritate numerică. Drăghia l-a faultat pe Tsoumou, care scăpase singur și a văzut cartonașul roșu. Locul lui Drăgia a fost luat între buturi de Petrariu, iar acesta a reușit să evite golul respingând lovitura liberă ce a urmat.

Petrişor Petrescu a înscris de la marginea careului mic în minutul 68 după centrarea lui Bogdan Rusu de pe stânga, stabilind scorul final al întâlnirii 4-0.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...