five + four =

A password will be e-mailed to you.

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani a declarat după meciul pe care gruparea locală l-a terminat nedecis, 0-0 pe teren propriu cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, că unii jucători care se cred titulari de drept și care au dezamăgit prin prestația lor atât la meciul cu Sepsi cât și la cel din Copou cu Poli Iași, ar putea plăti cu postul de titular în meciul cu FCSB de duminică.

Principalul vizat de finanțatorul FC Botoșani este Cătălin Golofca, jucător de la care atât finanțatorul cât și antrenorul echipei, Costel Enache așteaptă să facă diferența.

„Ongenda e într-o creștere dar nu e spectaculos așa cum vroiam noi, să dribleze tot stadionul, să se ducă prin spatele porții și să dea gol. Are o calitate excepțională, știe să pună o pasă bună… Aștept mult mai mult de la Golofca. E o surpriză neplăcută. El crede că e titular de drept, joacă de parcă postul ăla e bătut în cuie și dacă vrea joacă. Părerea mea este că o să-l execute Costel. Încă aștept mai mult de la Roman”, a declarat Valeriu Iftime.

Partida FCSB- FC Botoșani va avea loc duminică de la ora 21:30, jocul urmând a fi transmis în direct pe Digi Sport, Telekom și Look.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...