twenty + 14 =

A password will be e-mailed to you.

FC II Botoşani va susţine mâine de la ora 17:00 restanţa din prima etapă a seriei I liga a III-a cu cei de la Foresta Suceava.

Partdia a fost amânată la cererea oficialilor botoşăneni care cu mai puţin de 24 de ore au aflat că au primit loc pentru formaţia satelit în liga a III-a ca urmare a retragerii unei echipe.

Duelul dintre FC II Botoşani şi Foresta Suceava se va disputa la Dorohoi, pe stadionul 1 Mai din localitate, teren pe care echipa pregătită de Cătălin Chirilă susţine jocurile de pe teren propriu din acest sezon competiţional.

La fel ca şi în precedentele dispute pe care le-au pierdut cu 2-1 şi 1-0 cu CSM Roman respectiv KSE Târgu Secuiesc, Cătălin Chirilă va beneficia şi la meciul restanţă de astăzi pe aportul mai multor jucători de la prima echipă în frunte cu Andronic, Chindriş, Florescu sau Piftor.

După primele trei etape din acest sezon, Foresta Suceava se află pe locul 8 cu 3 puncte în timp ce FC II Botoşani este pe ultimul loc fără niciun punct în clasament.

După acest joc, FC II Botoşani va juca în campionat în deplasare într-un meci contând pentru etapa a IV-a a seriei I Liga a III-a pe ternul formaţiei Metalul Buzău în timp ce cealaltă reprezentantă a judeţului nostru în această serie a celui de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării, Sănătatea Darabani va evolua vineri de la ora 17:00 în deplasare pe terenul formaţiei CSM Paşcani.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 4,40
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...