five × four =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Botoşăneanul Ciprian Huc va lupta pentru medaliile mondiale de seniori la Plovdiv.

Ieri, barca masculină de patru rame a României formată din Mihăiţă Ţigănescu, Cosmin Pascari, Ştefan Berariu şi Ciprian Huc s-a calificat în finală. Campioni europeni la Glasgow, românii au trebuit să tragă serios în semifinala de la Plovdiv. „Tricolorii” au fost pe locul 2 la 500 de metri, în spatele Australiei, pe 3 la jumătatea cursei, întrecuţi şi de Polonia, şi au căzut pe 4 la 1.500 de metri, cu Olanda venind tare din urmă. Pe ultimii 500 de metri însă, românii au avansat considerabil şi au depăşit Polonia, terminând pe ultimul loc calificant, în spatele Australiei şi Olandei.

În finala de sâmbătă, ora 12:46, barca română va mai avea adversare Italia, Marea Britanie şi Germania. Acum o lună la Glasgow, românii cu o medie de vârstă de 20 de ani au câştigat aurul, trecând de toate adversarele europene, podiumul în Scoţia fiind România, Marea Britanie şi Franţa.

În schimb, barca feminină de patru rame, din care face parte şi botoşăneanca Mădălina Hegheş a ratat cursa din semifinale şi au terminat pe ultimul loc. Ele vor concura în finala B a Campionatului Mondial.

Finalele Campionatelor Mondiale de canotaj de la Plovdiv se vor desfăşura sâmbătă, de la ora 11:25, şi duminică, de la ora 12:00, şi vor fi transmise în direct la TVR2.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...