vineri, martie 29, 2024
AcasăSportRăzvan Oaidă: „Este o mândrie pentru oricine să-și reprezinte țara!”

Răzvan Oaidă: „Este o mândrie pentru oricine să-și reprezinte țara!”

Mijlocașul FC Botoșani, Răzvan Oaidă, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul cu Bosnia, scor 2-0, victorie care i-a apropiat pe „tricolorii mici” de calificarea la Campionatul European după o absență de 20 de ani.

Răzvan Oaidă susține că secretul victoriilor cu Portugalia și Bosnia l-a constituit unitatea și optimismul din sânul echipei naționale.

„A fost o experiență extraordinară din toate punctele de vedere. Este o mândrie pentru oricine să-și reprezinte țara. Mă bucur că am făcut parte din acest grup unit care a demonstrat că se poate bate cu orcie echipă de la egal la egal. Am demonstrat tuturor că avem o echipă puternică și un lot extraordinar. Deocamdată nu am realizat nimic. Mai avem două meciuri și sperăm să  ne calificăm. Dacă vom reuși acest lucru vom fi cu toții fericiți. Trebuie să fim foarte atenți și concentrați la fel cum am fost pe toată durata campaniei de calificare până în prezent. Sperăm să fim la fel de concentrați și de motivați pentru că vom face o țară întreagă fericită. Optimismul a fost cheia avcestor două victorii. Nimeni nu ne dădea nicio șansă însă noi am crezut că putem câștiga și iată că am reușit să obținem victoria atât în Portugalia cât și la Ovidiu cu Bosnia. Nu am avut timp să mă uit, să analizez prestația pe care am avut-o cu Bosnia, însă am înțeles că am atins niște parametrii foarte buni”, a declarat Răzvan Oaidă.

Reprezentativa Under 21 a României, lider în grupa de calificare la EURO 2019, mai are de disputat două jocuri în actualele preliminarii, ambele pe teren propriu, contra Țării Galilor și selecționatei din Liechtenstein.

Partida cu Țara Galilor, programată pe 12 octombrie, de la ora 19:00, se va disputa la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

La turneul final se califică direct doar prima clasată în grupă. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off în dublă manşă pentru a stabili ultimele două selecţionate care merg la Euro.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
8.9 ° C
11.6 °
8.3 °
63 %
1.3kmh
31 %
joi
9 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...