vineri, martie 29, 2024
AcasăSportIonuț Badea, out de la Chiajna!

Ionuț Badea, out de la Chiajna!

Cea de-a treia înfrângere consecutivă în Liga I cu 3-0 i-a fost fatală lui Ionuţ Badea. Tehnicianul s-a despărţit de Concordia Chiajna, după eşecul de acasă cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp pe site-ul oficial al grupării ilfovene.

„De comun acord, antrenorul Ionuț Badea și conducerea CS Concordia Chiajna au încheiat raporturile contractuale. CS Concordia Chiajna îi mulțumește tehnicianului pentru munca depusă și îi urează mult succes în carieră. Mulțumim, Ionuț Badea!”, se arată în comunicatul Concordiei.

În primele opt etape ale sezonului, Chiajna a obţinut doar două victorii şi, cu 7 puncte, e penultima în clasamentul Ligii 1.

În ultimele trei etape, ilfovenii nu au marcat vreun gol şi au primit nouă. Au pierdut identic, scor 0-3, cu Astra Giurgiu, Poli Iaşi şi Sepsi.

Ionuț Badea, antrenorul principal al formației Concordia Chiajna, a declarat după eșecul cu 3-0 suferit de echipa sa pe teren propriu cu Sepsi, că situația este una greu de digerat.

„Este greu de digerat această situație. Sunt trei înfrîngeri consecutive, marcate de foarte multă energie negativă în jurul nostru. Important este să fim responsabili și să construim mai departe. Nu am discutat cu conducerea, dar sunt omul care nu cedează. Vom vedea ce va fi”, a declarat Ionuț Badea, antrenorul principal al formației Concordia Chiajna la finalul partidei pierdute de echipa sa pe teren propriu cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Formația lui Eugen Neagoe s-a impus prin golurile marcate de Tandia (minutele 76 şi 90+1) şi Nouvier (min. 83)

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...