Craiova pierde la Mediaș în runda a VIII-a a Ligii I!

Gaz Metan Mediaş a învins aseară pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), pe Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a Ligii I.

Duelul din Ardeal a fost unul spectaculos în care arbitrul Andrei Chivulete a acordat numai puțin de patru lovituri de la 11 metri și a arătat un cartonaș roșu. Trei din cele pattru penalty-uri au fost în favoarea oltenilor care au transofrmat doar două lovituri de la 11 metri. De asemenea, cartonașul roșu a fost văzut tot de un jucător al lui Devis Mangia.

Pentru Gaz Metan Mediaș au marcat Marius Constantin (min. 12- penalty), Fortes (min. 26) şi I. Cristea (min.82), în timp ce pentru Universitatea Craiova au punctat Mitriţă (min. 8-penalty) şi Koljic (min. 75- penalty).

În minutul 62, Universitatea Craiova a beneficiat de o nouă lovitură de la 11 metri, însă şutul lui Mitriţă a fost apărat de Pleşca.

Pentru Gaz Metan Mediaș este la al treilea meci consecutiv fără înfrângere. Cu acest succes, ardelenii au urcat pe locul 4 cu 14 puncte în timp ce Universitatea Craiova, care venea după două succese şi un golaveraj de 8-1 a rămas cu 11 puncte pe locul 7.

 

Deja ai votat!