3 − one =

A password will be e-mailed to you.

Dorinel Munteanu, tehnician care i-a luat locul pe banca tehnică a celor de la Concordia Chiajna lui Ionuț Badea, a declarat că are aspirații mari în acest sezon cu ilfovenii.

Deși Chiajna se află într-o situație grea, fiind pe loc retrogradabil în Liga I, Dorinel Munteanu a declarat că își dorește clasarea în play-off și nu se gândește deloc că echipa sa se va lupta la retrogradare.

„Am fost dornic să revin pe bancă. E o provocare foarte importantă pentru mine. De o bucată de timp n-am antrenat. Eu sper ca împreună cu conducerea şi cu jucătorii să ne atingem obiectivele. Nu îmi este teamă, este abia etapa a opta. Sunt sigur că mesajul meu va ajunge la jucători şi vom crea o echipă puternică. Eu nu mă gândesc la evitarea retrogradării, ci la alte obiective. Obiectivul este o clasare aproape de play-off, dacă nu chiar în play-off. Suntem la şapte puncte de locul 1, este o diferenţă aparent mare, dar cu o evoluţie constant bună putem ieşi din pasa asta proastă. Totul este posibil, chiar dacă în momentul de faţă ocupăm penultima poziţie”, a declarat Dornel Munteanu, antrenorul principal al Chiajnei.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...