20 + twenty =

A password will be e-mailed to you.

Înfrângerea pe care FC Botoșani a suferit-o în etapa a VIII-a la Călărași cu Dunărea, scor 3-2, coroborată cu rezultatele înrregistrate în aceasă rundă, au făcut ca gruparea pregătită de Costel Enache să cadă pe locul 11 în Liga I.

Cu 8 puncte în clasament, elevii lui Enache au pierdut contactul cu formațiile aflate pe locurile fruntașe având în acest moment doar un punct peste Chiajna, formație care se află pe loc retrogradabil și care sâmbătă vine în postura de adversară a FC Botoșani pe „Municipal” cu un antrenor nou în persoana lui Dorinel Munteanu.

În aceste condiții, duelul de sâmbătă cu ilfovenii devine decisiv pentru formația pregătită de Costel Enache, care în eventualitatea unui nedorit eșec sau semieșec ar urma să se lupte pentru ,menținerea în Liga I și să-și ia gândul de la un obiectiv îndrăzneț în acest sezon. Programul avantajează formația locală având în vdere că după Chiajna, grupare lui Enache va lupta la Voluntari cu singura formație din Liga I care după opt etape nu a cunoscut gustul victoriei.

Ori cu șase puncte obținute în cele două partide, elevii lui Costel Enache ar readuce liniștea în vestiar și ar avea un moral bun pentru următorul duel de pe teren propriu din Liga I pe care îl vor susține cu Dinamo. „Trebuie să câștigăm puncte și suntem condamnați să legăm victoriile. Nu ne mai perimtem luxul de a ne mulțumi cu jumătăți de măsură. Dacă nu luăm șase puncte din meciurile cu Chiajna și Voluntari, se cam complică situația. În schimb cu șase puncte în cele două meciuri, lucrurile reintră într-o oarecare normalitate”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Partida dintre FC Botoșani și Concordia Chiajna, meci contând pentru etapa a VIII-a a Ligii I va avea loc sâmbătă de la ora 18:00 duelul fiind în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...