spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportJucătorii FC Botoșani, apel disperat la suporteri: „ Este foarte important să...

Jucătorii FC Botoșani, apel disperat la suporteri: „ Este foarte important să fiți alături de noi!”

Suporterii pot fi cheia succesului de mâine pe care FC Botoșani îl va susține de la ora 18:00 pe „Municipal” în runda a IX-a cu Concordia Chiajna.

Cu opt puncte în clasament și aflați pe locul 11 în Liga I, FC Botoșani ete condamnată să câștige partida cu ilfovenii, orice alt rezultat urmând a complica situația în clasament a formației locale.

Atât conducerea tehnică cât și jucătorii echipei au făcut apel la poublicul botoșănean să vină în număr cât mai mare la acest meci și să-i poarte spre victorie.

Spectatorilor le transmit să-i încurajeze din primul minut pe jucători pentru că vor încerca să dea totul pe teren pentru cele trei puncte”, a declarat Alin Bejan, antrenorul secund al FC Botoșani.

La rândul lor, fundașul Andrei Dumitraș și căpitanul echipei Andrei Burcă au spus că suporterii pot juca un rol esențial în acest meci și au promis că vor da totul pentru a obține cele trei puncte puse în joc.

„Cum a spus și Alin Bejan, suporterii să fie alătui de noi să ne încurajeze și noi o să dăm totul să-i mulțumim și să scoatem un rezultat bun pentru echipă și să fie un spectacol. Important este ca noi să fim cât mai hotărâți, cât mai implicați și să evităm să mai facem greșelile făcute în meciurile anterioareși să fim mai pragmatici”, a declarat Andrei Dumitraș, fundașul dreapta al FC Botoșani, completat de Andrei Burcă: „Important este ca suporterii să aibă în continuare încredere în echipă, în staf, în conducere, în toată lumea pentru că noi știm cum muncim, cum ne pregătim și ținând cont că am avut cinci meciuri în deplasare și trei acasă, unde acasă am primit un singur gol în trei partide și contra unor echipe bune. Important este să fie alături de noi pentru că știm potențialul nostru și că putem face lucruri mărețe la această echipă”.

Biletele la meciul FC Botoșani- Concordia Chiajna au prețul de 10 lei la peluze și 20 de lei la tribune și pot fi achiziționate de suporteri și astăzi din mediul on-line de pe bilete.ro, și de mâine de la ora 10:00 de la casele de bilete ale stadionului „Municipal”.

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie moderată
9.9 ° C
10.4 °
8.8 °
95 %
5.8kmh
100 %
joi
10 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...