16 − 11 =

A password will be e-mailed to you.

Suporterii pot fi cheia succesului de mâine pe care FC Botoșani îl va susține de la ora 18:00 pe „Municipal” în runda a IX-a cu Concordia Chiajna.

Cu opt puncte în clasament și aflați pe locul 11 în Liga I, FC Botoșani ete condamnată să câștige partida cu ilfovenii, orice alt rezultat urmând a complica situația în clasament a formației locale.

Atât conducerea tehnică cât și jucătorii echipei au făcut apel la poublicul botoșănean să vină în număr cât mai mare la acest meci și să-i poarte spre victorie.

Spectatorilor le transmit să-i încurajeze din primul minut pe jucători pentru că vor încerca să dea totul pe teren pentru cele trei puncte”, a declarat Alin Bejan, antrenorul secund al FC Botoșani.

La rândul lor, fundașul Andrei Dumitraș și căpitanul echipei Andrei Burcă au spus că suporterii pot juca un rol esențial în acest meci și au promis că vor da totul pentru a obține cele trei puncte puse în joc.

„Cum a spus și Alin Bejan, suporterii să fie alătui de noi să ne încurajeze și noi o să dăm totul să-i mulțumim și să scoatem un rezultat bun pentru echipă și să fie un spectacol. Important este ca noi să fim cât mai hotărâți, cât mai implicați și să evităm să mai facem greșelile făcute în meciurile anterioareși să fim mai pragmatici”, a declarat Andrei Dumitraș, fundașul dreapta al FC Botoșani, completat de Andrei Burcă: „Important este ca suporterii să aibă în continuare încredere în echipă, în staf, în conducere, în toată lumea pentru că noi știm cum muncim, cum ne pregătim și ținând cont că am avut cinci meciuri în deplasare și trei acasă, unde acasă am primit un singur gol în trei partide și contra unor echipe bune. Important este să fie alături de noi pentru că știm potențialul nostru și că putem face lucruri mărețe la această echipă”.

Biletele la meciul FC Botoșani- Concordia Chiajna au prețul de 10 lei la peluze și 20 de lei la tribune și pot fi achiziționate de suporteri și astăzi din mediul on-line de pe bilete.ro, și de mâine de la ora 10:00 de la casele de bilete ale stadionului „Municipal”.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...