five − two =

A password will be e-mailed to you.

Florin Bratu l-a mitraliat pe căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, după eșecul cu Poli Iași, scor 1-0. Bratu l-a schimbat pe Nistor la pauză iar după meci a făcut dezvăluiri incendiare, acuzându-l pe căpitan că a desytabilizat vestiarul după oferta pe care a primit-o de la FCSB.

„A reușit să destabilizeze si să distrugă munca pe care am făcut-o noi aici. Îmi pare rău și îmi cer scuze lui Contra și lui Mutu că am ignorat mesajul lor când am venit la Dinamo. Pe holurile Federației, când mi-am luat la revedere de la ei, după ce am plecat de la națională, mi-au spus: ‘Bratone, ai grijă cu Nistor’. Îmi pare rău că am neglijat sfatul lor. Pentru binele lui Dinamo vom lua o decizie și vom vedea. Spun și eu ceea ce simt și ceea ce cred despre un jucător care pretinde că este căpitranul lui Dinamo și nu dă nimic pe teren. Și că am ignorat ce mi-au spus Contra și Bratu, pe holurile Federației, când mi-am luat la revedere și am semnat rezilierea: ’Bratone, ai grijă cu Nistor!’. Îmi pare rău că am neglijat asta. Nu am fost certat cu Nistor. Eu am încercat în săptămânile astea să fac ceva din el, pentru că, din păcate, da, da, m-a tot dus cu vorba, da, da, eu tot am sperat, tot am sperat, dar știi ce se întâmplă? Învățăm din greșeli. Este clar, ori eu, ori Nistor, vom vedea! Eu la Dinamo am muncit foarte mult, am venit ântr-o perioadă dificilă și nu accept ca nimeni să-și bată joc de munca mea”, a tunat Florin Bratu, după meciul pe care alb-rroșii l-au pierdur în Copou cu Poli Iași.

Dinamo a înregistrat cel de-al treilea eșec consecutiv și al cincilea al sezonului. „Câinii” au trei victorii și o remiză și se află cu 10 puncte pe locul 10 în Liga I.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...