nineteen − 8 =

A password will be e-mailed to you.

La finalul partidei pe care FC Botoșani a pierdut-o cu 2-0 pe teren propriu cu Concordia Chiajna, Valeriu Iftime a declarat că victoria oaspeților a fost meritată.

Finanțatorul FC Botoșani a acceptat cu ușurință înfrânerea și a spus că echipa pregătită de Costel Enache a pierdut multe puncte de la încpeutul campionatului pentru că a avut și ghinion. Iftime s-a arătat mulțumit de jocul FC Botoșani și i-a întărit scaunul lui Costel Enache, afirmând că nu se pune problema unui eventual divorț.

„Am văzut multă tristețe. Nu am pierdut decât un meci cu o echipă cu care am mai pierdut. Parcă nici nu se aliniază astrele cu noi. La fiecare meci am avut bară. Nu am fost o echipă slabă. Au fost mai buni ca noi. Am încurajat echipa. Campionatul e lung. Nu mai avem obiective să dărâmăm lume. Obiectivul nostru rămâne liga 1. Nu pleacă nimeni pentru că suntem în timpul campionatului. Poate mai vine un vârf de atac. Nu cred că cineva poate să critice astăzi echipa noastră. Am luat o bătaie cu 2-0. O să putem să facem același lucru în retur la ei. Eu nu văd o tragedie. Sunt îngrijorat, sunt trist dar mai mult nu pot să fac. Mai sunt meciuri, marți jucăm în cupă, apoi la Voluntari. Trebuie să adunăm puncte. Am fost la vestiar și i-am încurajat pe jucători, l-am încurajat pe antrenor. Am nevoie de Costel Enache! Costel poate scoate echipa. Nu este nicio ruptură între Costel și echipă. Echipa a jucat fotbal, am avut niște ocazii”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Înfrângerea cu Chiajna  a fost cea de-a treia suferită de FC Botoșani în nouă etape. Cu 8 puncte, FC Botoșani a fost depășită îîn clasament de Chiajna, fiind pe locul 12 în Liga I.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...