nineteen − 17 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat că obiectivul elevilor săi în duelul de mâine din Cupa României de la Voluntari este calificarea în faza următoare a competiției.

„Voluntariul a câștigat Cupa României și e normal să-și dorească o nouă performanță în această competiție. Noi plecăm cu mai multe obiective, iar obiectivul de bază este de a ne găsi luciditatea din joc, de a obține o vicorie, nu neapărat pentru drumul din Cupa României ci mai mult pentru moralul echipei pentru că suntem într-un moment greu. Sperăm să fim cu toții maturi și să găsim soluții rapide pentru că timpul nu prea ne ajută. Probabil că noi poziționări în teren, o altă abordare a jocului, o altă strategie de joc e obligatorie. Trecem cu meciul din cupă să pregătim o tranziție cu ce vrem să facem în viitor”, a declarat Costel Enache.

Partida FC Voluntari- FC Botoșani din 16-imile de finală ale Cupei României va avea loc mâine de la ora 16:00, duelul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom și Look.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...