ten + 1 =

A password will be e-mailed to you.

Tehnicianul a anunțat că față de ultimele partide din campionat, în jocul cu FC Voluntari de mâine va opera mai multe schimbări în primul 11.

Principalul formației botoșănene a spus că indiferent de situația din campionat, elevii săi trebuie să fie capacitați 100% la duelul din Cupa României cu FC Voluntari.

„În cupă vor fi schimbări. Jucătorilor trebuie să le stea capul la fotbal. Meciul de cupă e meci de fotbal, e meseria lor! Eu am început fotbalul organizat la cinci ani dar nu știam că e meserie. E pasiunea noastră, era iubirea noastră indiferent că e cupă, că e campionat trebuie să-ți facă plăcere să joici fotbal și să ai dorința de a câștiga. Cupă, campionat, cupa Corbeanca, Daciada, table, tăvăluțe, șeptică…trebuie să câștigăm. Asta e mentalitatea de sportiv. Apoi dacă punem că e și pasiunea vieții și meseria ta ar trebui ca toți să aibă motivație indiferent de joc. Eu sunt mulțumit de implicarea jucătorilor la antrenamente! Încă am foarte mare încredere în grupul acesta, și sunt convins că, cu un pic de încredere, lucrurile vor fi ok”, a afirmat Costel Enache.

Partida FC Voluntari- FC Botoșani din 16-imile de finală ale Cupei României va avea loc mâine de la ora 16:00, duelul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom și Look.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...