three × one =

A password will be e-mailed to you.

FCSB a revenit pe primul loc în Liga I, după victoria pe care a obținut-o cu 2-0 (2-0) la capătul unui meci spectaculos cu nou-promovata Dunărea Călărași.

Disputată pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, partida a început cu o ocazie rarisimă a echipei lui Dan Alexa. Plecat de la limita off-side-ului Ndyaie a reluat slab din poziție de unu la unu cu Bălgrăddeam, permițându-I goalkeeper-ului roș-albaștrilor să intervină și să păstreze tabela neschimbată.

Roș-albaștrii nu au acuzat șocul iar Dennis Man a marcat în minutul 8, după care  Rusescu, Tănase și același Man puteau dubla avantajul echpei lui Nicolae Dică în acest meci.

Pe finalul primului mitan Rusescu a obţinut penalty, iar Tănase l-a executat perfect, ccele două echipe intrând la cabine cu scorul de 2-0.

În repriza a doua roș-albaștrii au jucat economicos, iar nou-promovata nu a avut forța de a găsi drumul spre poarta lui Bălgrădeanu, partida terminându-se cu scorul de 2-0, FCSB rămânând neînvinsă pe teren propriu în campionat din octombrie 2016.

Cu acest succes, FCSB a acumuat 18 puncte și a revenit pe primul loc având două lungimi în fața campioanei CFR Cluj.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...