8 − five =

A password will be e-mailed to you.

Antrenorul principal al FC Botoșani și-a asumat rezultatele sub așteptări din acest sezon și a pus parcursul echipei pe seama greșelilor din defensivă dar și de abordare la unele jocuri.

Enache a recunoscut că a greșit crezând că poate schimba într-un timp foarte scurt stilul de joc al echipei, abordarea jocurilor și a spus că pentru a reuși acest lucru este nevoie de timp.

„Am avut probleme diferite, în ultimul timp ne apărăm destul de slab, am luat goluri ușor. Am luat goluri la Craiova din două șuturi pe poartă, la Iași la fel. După ce am văzut meciul de sâmbătă rămân cu o nedumerire pentru că am început foarte bine jocul, am fost dinamici, am construit iar pe statistica de joc arătăm ca cel mai bun joc la nivel de pase din acest campionat. Am avut posesia cea mai mare de când sunt eu în Liga 1, 66%, un raport de șuturi la poartă 17 la 6, dar nu am fost lucizi, nu am găsit soluții la finalizare. Au fost două meciuri de care nu sunt mulțumit: cel de la Iași în prima repriză și abordarea de la Călărași. În meciul cu Chiajna ne-a fost foarte greu pentru că am întâlnit un adversar foarte bine organizat, foarte scurtă și foarte agresivă iar noi ne-am pierdut puțin luciditatea în momentul în care am ratat. A fost un meci de care stiam că depinde viitorul, vroiam neapărat o victorie și am fost toți puțin agitați și ne-am pierdut luciditatea. Sperăm să fim cu toții maturi și să găsim soluții rapide pentru că timpul nu prea ne ajută. Probabil că noi poziționări în teren, o altă abordare a jocului, o altă strategie de joc e obligatorie. Trecem cu meciul din cupă să pregătim o tranziție cu ce vrem să facem în viitor”,  a declarat Costel Enache.

 

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...