vineri, martie 29, 2024
AcasăSportFinal »» FC Voluntari- FC Botoșani, scor 2-1 »» Costel Enache ratează...

Final »» FC Voluntari- FC Botoșani, scor 2-1 »» Costel Enache ratează primul obiectiv al sezonului!

FC Botoșani va deschide de la ora 16:00 balul 16-imilor de finală ale Cupei României pe terenul formației FC Voluntari.

Cu tehnicianul Costel Enache în tribună, acesta fiind suspendat în urma eliminării din meciul cu Chiajna, gruparea locală va încerca să resolve echuația calificării în optima contra celor de la Voluntari în cele 90 de minute regulamentare.

Iată echipa de start a FC Botoșani: Fraisl- Dumitraș, Miron, Chindriș, Chitoșca- Oaidă, Karraboue- Piftor, Papa, Corban- Golofca.

De parrtea cealală, Dinu Todoran mizează pe formula: Petrariu – Ricardom Zgrablic, Balaur, Bucurică – Sesar, Laidouni – Deac, Belahmeur, Ciucur – Tudorie

 

Live-text: 

Pe stadionul „Anghel Iordănescu”  a început FC Voluntari- FC Botoșani, scor 0-0.

Min. 10- Karaboue vede cartonaș galbene pentru proteste. Voluntariul beneficiază de o lovitură liberă de la 18 metri însă Ciucur trage în zid. Scorul rămâne 0-0.

Min. 23- Răzvan Oaidă vede cartonașul gaalben pentru un fault în marginea terenului la 40 de metri de buturile lui Fraisl. Scorul este 0-0.

Min. 35- Petrarius scoate de sub bară lovitura liberă executată de Dumitraș. Scorul  este în continuare 0-0.

Min. 38 FC Voluntari – FC Botoșani 1-0!!! Belahmeur deschide scorul cu un șut din 8 metri după o respingere greșită a lui Miron.

Min. 41 FC Voluntari- FC Botoșani 2-0!!! Tudorie profită de erorile de cascadorii râsului din defensiva botoșăneană și înscrie ca la antrenament, din șase metri, printre picioarele lui Fraisl!

 

Pauză pe stadionul „Anghel Iordănescu”. FC Voluntari conduce meritat după aspectul jocului FC Botoșani cu 2-0 în 16-imile Cupei României. Doar o minune ar putea face ca echipa lui Costel Enache să reușească să întoarcă scorul în acest meci și să spere la calificarea în optimile competiției!

 

La Voluntari s-a reluat partida de la scorul de 2-0.

Min. 47- FC Voluntari- FC Botoșani 2-1. Sebastian Chitoșcă reduce din handicap cu un voleu spectaculos fructificând o centrare de pe dreapta a lui Alexandru Piftor.

Min. 52 Alexandru Piftor vede al doilea cartonaș galben și implicit roșu și este eliminat de pe teren.

Min. 54 George Miron vede al doilea galben pentru un fault la mijlocul terenului și este eliminat de pe teren.

 

Din minutul 54 FC Botoșani joacă cu doi oameni mai puțin pe teren după eliminările lui Piftor și Miron!!! Scorul este FC Voluntari- FC Botoșani 2-1!

 

În ciuda faptului că au avut aproape o repriză întreagă la dispoziție avantaj numeric superior de doi oanemni pe teren, FC Voluntari nu a forțat, ilfovenii mulțumindu-se cu avantajul de un gol care i-a caificat în optimile de finală ale Cupei României.

FC Voluntari- FC Botoșani s-a terminat 2-1, iar semifinalista ediției trecute a competiției este eliminată!!!

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.3 °
25 %
2.1kmh
6 %
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...