twenty + fourteen =

A password will be e-mailed to you.

Astra a spulberat la Giurgiu Gaz Metan Mediaș, scor 3-0 (1-0) în epilogul rundei a IX-a a Ligii I și a urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii I apropiindu-se la doar o lungime de liderul campionatului, FCSB.

Ardelenii puteau deschide scorul la Giurgiu, dar Iliev a păstrat tabela nemodificată la lovitura de cap a lui Caiado (min. 39). Un minut mai târziu, Astra a dat lovitura prin Bahamboula, din centrarea lui Begue, golul acestui astabilind și scorul cu care cele două echipe au intrat la cabine.

Gaz Metan a rămas în inferioritate numeric în minutul 55, Luis Aurelio fiind trimis mai repede la cabine după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Abia intrat pe teren, Neluţ Roşu a dublat avantajul Astrei după o fază lucrată de Alibec şi francezul Julien Begue, în minutul 63.  Același Neluţ Roşu avea să reușească „dubla”, în minutul 75, stabilind și scorul final al confruntării.

Duppă nouă runde din Liga I, Astra a rămas singura echipă neînvinsă din Liga 1. Cu 17 puncte , echipa lui Gigi Mulţescu este la un punct în urma liderului FCSB și are un punct peste campioana en-titre, CFR Cluj, care este pe locul 3.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...