20 + 19 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

FC Botoșani se confruntă cu mari probleme de efectiv înaintea duelului de duminică de la Mediaș cu Gaz Metan.

Pe lângă accidentarea lui Aristeidis Sooileidis, care va fi supus unei intervenții chirurgicale, Costel Enache nu va putea miza în Ardeal nici pe serviciile lui Răzvan Oaidă, a cărui problemă medicală s-a agravat, motiv pentru care internaționalul de tineret nu a bifat niciun minut în duelul României cu Licechtenstein, în timp ce prezențele lui Lorand Fulop, Alexandru Piftor și Alex Corban sunt incerte.

„Avem ceva probleme, vechea problemă a lui Lori, Piftor azi revine după o perioadă de program individual, Alex Corban în continuare cu probleme medicale, Răzvan Oaidă are și el o problemă medicală care s-a mai agravat în ultima perioadă. Aristidis face o intervenție chirurgicală, are o problemă foarte delicată, un hematom foarte bine ascuns pentru că este la al treilea RMN și abia la al treilea s-a descoperit problema, nimeni nu-i dădea de capăt durerilor și situațiilor în care era. Bucuria noastră este că s-a găsit cauza, acum probabil că o să suferim un pic pentru că la fel, recuperarea durează undeva la 4-5 săptămâni. E o absență pe termen lung, mai punem și cele trei săptămâni de dinainte”, a declarat Costel Enache.

În situația dată singurele variante pentru tehnicianul botoșănean pentru jucătorul eligibil under 21 a cărui prezență conform regulamentului este obligatorie pe teren sunt goalkeeperul Ianoș Brânză și fundașul central Andrei Chindriș.

 

 

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...