fifteen − 7 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Dinamo București nu a reușit decât o remiză cu Dunărea Călărași, 1-1, în epilogul etapei a XII-a a Ligii I.

La primul meci din cel de-al patrulea mandat al lui Mircea Rednic pe banca lui Dinamo, „câinii”, au făcut un meci prost, evoluând în nota obișnuită a ultimelor etape pe care șe-a îîncheiat fără victorie.

Oaspeții au deschis scorul după 22 de minute de joc. Honciu l-a lasat pe Mediop, care l-a ppierdut pe drum pe Mezague, după ce a trecut de el în viteză și a deschis scorul plasând balonul în dreapta lui Penedo, 1-0 fiind și scorul cu care cele două echipe aveau să intre la cabine.

Golul egalizator a venit în minutul 56, Daniel Popa, atacant introdus de Rendic pe teren la începutul celui de-al doilea mitan reușind să puncteze cu o lovitură de cap. În minutul 71, dinamoviștii au ratat o ocazie rarisimă,  Straton salvându-și din nou echipa.

Elevii lui Mircea Rednic au fost aproape de a-și trece în cont cele trei puncte în minutul 89 însă Straton a fost salvat de bară la șutul lui Moldoveanu. S-a terminat 1-1 iar Dinamo rămâne pe loc de baraj în Liga I cu 12 puncte.

De partea cealaltă, Dunărea Călărași este pe locul 9 cu 15 puncte, la egalitate cu FC Botoșani care este pe locul 8 dar cu un golaveraj inferior.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...