sixteen − 16 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Cu toate că finanțatorul FC Botoșani, Valeiru Iftime și antrenorul echipei Costel Enache s-au arătat încrezători în șansele echipei de a prinde play-off-ul, Lossemie Karaboue a declarat că în acest moment acest obiectiv este greu de realizat.

„Este destul de greu pentru noi. Deși avem o echipă bună, cu jucători buni, nu reușim să obținem întotdeauna ceea ce ne dorim. Azi câștigam, mâine pierdem, dar, dacă reușim să ne stabilizăm, să legam rezultatele, sigur ne vom clasa printre primii la sfârșitul sezonului regulat. Mai avem însă mult de muncă”, a spus Lossemie Karaboue.

Deși a început să joace titular în ultima perioadă, francezul susține că nu și-a câștigat încă locul în primul 11 dar afirmă cu tărie că s-a obișnuit cu echipa, cu orașul, iar acest lucru poate fi un atu important pentru el.

„Sunt aici de două luni și jumătate și m-am obșnuit cu orașul, cu echipa. Îmi este bine aici. Nu poți fi sigur niciodată pe statutul de titular. Când am ajuns la Botoșani, eram în urmă cu pregătirea fizică, dar am reușit să recuperez și simt că sunt mai bun cu fiecare zi. Desigur, antrenorul hotărăște cine intră pe teren, dar eu sunt gata să intru oricând pe teren. Ma simt pregătit fizic și sunt gata să muncesc și mai mult pentru a-mi păstra locul în echipă”, a mai spus Karaboue.

Referindu-se la duelul de duminică cu Hermannstadt, elevul lui Costel Enache a afirmat că  partida va fi una dificilă, dar crede că FC Botoșani se va impune cu 2-1. „Nu știu prea multe despre cei de la Hermannstadt, dar știu ca au rezultate bune. Deși sunt la primul sezon in Liga I, au rezultate bune. Sunt un adversar foarte dificil. Să dau un pronostic? Eu spun că vom câștiga cu 2-1!”, a afirmat Karaboue.

 

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...