3 × 5 =

A password will be e-mailed to you.

Liviu Ciobotariu, noul antrenor al FC Botoşani, a declarat că fanii echipei pot contribui decisiv la redresarea echipei şi la ascensiunea ei în clasament începând de luni, 26 octombrie de la meciul cu Universitatea Craiova de pe „Municipal”, meci care se va disputa de la ora 20:30 şi care va închide runda a XVI-a a Ligii I.

Nu vă ascund faptul că în momentul în care am primit oferta de la domnul Iftime, am acceptat-o şi pentru publicul care este la Botoşani. De fiecare dată când am venit aici din postura de adversar mi-a plăcut teribil atmosfera. E incredibil ce energie transmit suporterii botoşăneni şi ce presiune exercită asupra adversarilor. Am simţit-o pe propria piele. Pe puţine stadioane din ţară publicul se manifestă ca la Botoşani, şi susţine cu atât de mult suflet echipa. Este un public minunat şi sunt convins că împruenă vom face o treabă minunată aici”, a declarat Liviu Ciobotariu, noul antrenor al FC Botoşani.

Ciobi” va debuta într-un meci oficial pe banca grupării locale luni, 26 nopiembrie de la ora 20:30 pe „Municipal” contra celor de la Universitatea Craiova, formaţie care se află pe locul 3 în Liga I cu 26 de puncte, cu zece mai multe decât FC Botoşani care se afă pe locul 12.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...