fourteen − ten =

A password will be e-mailed to you.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că elevii săi sunt pregătiți din toate punctele de vedere pentru duelul de luni de la Giurgiu cu Astra.

Tehnicialul a spus că deși Costel Enache, fostul antrenor al echipei are un ușor avantaj având în vedere că știe foarte bine calitățile și slăbiciunile elevilor săi, aceștia nu vor merge în excursie la Giurgiu și nici nu vor face această deplasare doar de dragul de a vizita Bucureștiul. Tehnicianul s-a arătat sigur pe un rezultat pozitiv al jucătorilor săi și a promis că aceștia vor avea la Giurgiu aceeași atitudine și determinare pe care au avut-o cu Craiova.

„Poate Costel Enache are un uşor avantaj pentru că cunoaşte echipa. El a pregătit echipa, ştie foarte bine calităţile jucătorilor, defectele lor, însă şi noi încercăm să surprinde,. Nu pot să vă spun acum ce system vom juca, ce tactică vom aborda. Încercăm să surprindem, să mergem să luăm cele trei puncte. Nu va fi uşor, pentru că Astra este o echipă care are ca şi obiectiv sau a avut la începutul campionatului ca şi obiectiv intrarea în play-off. Mă bazez pe caracterulul băieţilor. Sunt optimist aşa în ceea ce priveşte jocul următor. Sunt convins că dacpă vom avea aceeaşi determinare pe care am, avut-o la jocul cu Craiova le va fi foarte greu celor de la Astra să ne bată. Noi suntem pregătiţi. Nu o să mergem la Giurgiu în vacanţă, nu vom merge să vizităm Bucureşti şi Giurgiu. Mergem să luăm cele trei puncte!”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

 

Duelul de la Giurgiu de pe „Marin Anastasocvici” va avea loc luni de la ora 20:00, fiiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...