one × three =

A password will be e-mailed to you.

FC Hermannstadt a câștigat cu scorul de 2-1 (2-1) duelul susținut la Tg. Mureș cu formația Concordia Chiajna într-un meci încheiat în urmă cu puțin timp.

Duelul „nemților” din Liga I a fost tranșat la limităă de Vasile Miriuță în detrimentul echipei pregătite de Dorinel Munteanu.

Sibienii au început mai bine meciul și au deschis scorul în minutul 4 rin Petrescu. În minutul 28 echipa lui Miriuță și-a dublat avantajul, scorul devenind 2-0 grație reușitei semnate de Dandea. Paul Batin avea să reaprindă speranțele pentru ilfoveni în minutul 44 transformând un penalty.

În repriza a doua s-a jucat pe contre, au fost ocazii la ambele părți, dar sxcorul a rămas cel stabilit cu un minut înaintea pauzei, 2-1.

În urma acestui succes, Hermannstadt a urcat pe locul 7 în Liga I cu 21 de puncte, fiind la doar 3 puncte în spatele celor de la Sepsi, formație care se află pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. De partea cealaltă, Concordia chiajna a rpmas cu 17 puncte și a căzut pe locul 13, loc retrogradabil direct în liga secundă.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...