four × five =

A password will be e-mailed to you.

Lupta pentru supremație în Moldova se anunță a fi mai interesantă ca niciodată. Și asta pentru că miza celor trei puncte puse în joc în derby-ul Moldovei este mai mare ca oricând.

Cu toate că este mai bine clasată înaintea confruntării cu rivala din Copou, fiind pe locul 9 cu 20 de puncte, cu două lungimi în fața echipei lui Andrei Cristea & co, care este pe locul 11 cu 18 puncte, FC Botoșani pornește în aceadtă luptă pentru supremația Moldovei cu handicap datorită perioadei scurte pe care Liviu Ciobotariu a avut-o la dispoziție pentru a pregăti duelul. Față de omologul său, Flavius Stoican, care a avut timp suficient pentru pregătirea meciului, Iașul susținând ultimul meci vinerea trecută, ”Ciobi” a fost forțat de decizia celor de la televiziuni și de la LPF care au programat meciul de la Giurgiu cu Astra luni seara, să nu aibă la dispoziție pentru acest meci decât o singură zi în care să pregătească duelul cu rivalii din Iași.

Cu toate acestea, Liviu Ciobotariu a garantat fanilor botoșăneni că în derby-ul cu rivalii din Copou vor vedea pe teren acei „gladiatori” pe care și-i doresc și pe care i-au văzut și în duelul cu Craiova. „Am jucat luni seară, ne-am deplasat înapoi la Botoșani, timpul de refacere a fost foarte scurt pentru partida cu Poli Iași. Avem în continuare infirmeria plină, dar nu mă sperie pentru că avem caractere în vestiar care sunt pregătiți de luptă pentru că avem un grup unit, în momentul în care își doresc să câștige un joc vor face tot ce depinde de ei să câștige acel meci. Promit suporterilor că vor vedea pe teren acei gladiatori pe care i-au văzuut și cu Craiova. Tot ce vreau este ca fanii să fie alături de băieți pe toată durata jocului pentru că e clar că vom avea un meci dificil și vom avea nevoie de susținere”, a declarant antrenorul principal al FC Botoșani, Liviu Ciobotariu.

 

Partida FC Botoșani- Poli Iași va avea loc joi de la ora 17:00, duelul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...