4 × three =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Mijlocașul italian al FC Botoșani, Diego Fabbrini a declarat că se așteaptă la un meci tare cu Poli Iași.

Elevul lui Liviu Ciobotariu a spus că jucătorii FC-ului nu trebuie să-și propuă nimic altceva decât victoria în acest meci și trebuie să facă totul pentur a profita de forma bună pe care o traversează.

„Va fi un meci tare pe care noi însă va trebuie să-l câștigăm. Avem calitate, și putem câștiga, putem face un meci bun. Echipa este ok și suntem pregătiți să câștigăm acest meci. Știu că este un meci important pentru suporteri. Ce pot promite? Că vom încerca să câștigăm jocul pentru ei. Vom face totul pentru a câștiga. Sper să și înscriu”, a declarat Diego Fabbrini.

Cu toate că cei de la FCSB și-au manifestat interesul pentru el, MM Stoica afirmând că „Fabbrini este un jucător interesant”, mijlocașul FC-ului a spus că deocamdată nu se gândește decât la ce are de făcut pe terenul de joc și la meciul cu Iași. Fabbrini a spus că și-ar dori ca în viitor să joace în Serie A, visul său  fiind de a ajunge la AC Milan.

„Acum mă gândesc să joc. Mai avem patru jocuri și pe urmă merg acasă de Crăciun. Eu nu citesc ziarele. Eu vreau doar să joc. Serie A este unul dintre cele mai bune campionate  din lume. Poate în viitor voi ajunge să joc în Serie A, nu se știe niciodată. Acum trebue să joc doar fotbal. Eu sunt concentrat la ce am de făcut aici. Mintea îmi stă doar la ce am de făcut la FC Botoșani. Clubul și agentul meu se ocupă de viitorul meu!”, a mai spus Fabbrini.

 

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...