sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportFinal: FC Botoșani- Poli Iași, 1-2!

Final: FC Botoșani- Poli Iași, 1-2!

Pe „Municipal” a început partida dintre FC Botoșani și Politehnica Iași, meci contâând pentru runda a XVIII-a a Ligii I.

 

Goooooolll FC Botoșani: Din minutul 5, FC Botoșani conduce cu 1-0 Poli Iași după un gol marcat cu capul de George Miron duppă un corner al echipei noastre. 

 

 

Din minutul 34, pe „Municipal” scorul devine 1-1. Andrei Sin a centrat din flancul stâng, iar Platini l-a învins pe Pap cu o lovitură de cap, din colțul careuui de 6 metri.

 

La ultima fază a primului mitan, ieșenii au reușit să înscrie intrând la cabine în avantaj. Anddrei Cristea a executat o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, balonul a nimerit stâlppul din stânga porții appărate de Eduard Pap, a ajuns la Dylan Flores, care pe fază a reluat în plasă din cinci metri. După 45 de minute de joc, Poli Iași conduce la Botoșani cu 2-1!

 

În minutul 78 directorul sportiv al FC Botoșani, Marius Croitoru și antrenorul oaspeților, Flavius Stoican au fost trimiși în tribună de arbitrul meciului, Marian Barbu. Cei doi și-au aruncat vorbe grele pe teren totul plecând de la un fault. Dacă Croitoru s-a conformat imediat, Stoican s-a lăsat cu greu convins să urce în tribună iar în momentul în care a făcut-o a mers exact la locul unde era oficialul botoșănean, cei doi vizionând împreună meciul din mijlocul suporterilor botoșăneni.

 

Deși au avut posesia, elevii lui Liviu Ciobotariu nu au reușit să pună în real pericol poarga lui Denis Rusu în al doilea mitan, nereușind să desfacă blocul defensiv al lui Flavius Stoican, partida terminându-se cu scorul de 2-1 pentru ieșeni.

 

Iată echipele pe care tehnicienii vor miza în acest meci: 

FC Botoșani: Ed. Pap- A. patache, G. Miron, A. Burcă (cpt.), A. Dumitraș- E. Papa, L. Karaboue- C. Golofca, L. Fulop, D. Fabbrini- M. Roman II.

antrenor principal: Liviu Ciobotariu

Politehnica Iași: D. Rusu- Gallego, Ov. Mihalache, C. Frăsinecu, A. Sin- Almada, Qaka, Cionac, P. Petre- A. Cristea, Flores.

antrenor principal: Flavius Stoican

 

arbitru: Marian Barbu

asistenți: Ciprian Danșa, Gabriel Bîrjac

rezervă: Florin Andrei

obs. LPF: Cătălin Cursaru

obs. FRF: Zoltan Szekely

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
0.9 ° C
4.6 °
-0 °
94 %
1.4kmh
16 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
8 °
mar
12 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...