nine + sixteen =

A password will be e-mailed to you.

Pe „Municipal” a început partida dintre FC Botoșani și Politehnica Iași, meci contâând pentru runda a XVIII-a a Ligii I.

 

Goooooolll FC Botoșani: Din minutul 5, FC Botoșani conduce cu 1-0 Poli Iași după un gol marcat cu capul de George Miron duppă un corner al echipei noastre. 

 

 

Din minutul 34, pe „Municipal” scorul devine 1-1. Andrei Sin a centrat din flancul stâng, iar Platini l-a învins pe Pap cu o lovitură de cap, din colțul careuui de 6 metri.

 

La ultima fază a primului mitan, ieșenii au reușit să înscrie intrând la cabine în avantaj. Anddrei Cristea a executat o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, balonul a nimerit stâlppul din stânga porții appărate de Eduard Pap, a ajuns la Dylan Flores, care pe fază a reluat în plasă din cinci metri. După 45 de minute de joc, Poli Iași conduce la Botoșani cu 2-1!

 

În minutul 78 directorul sportiv al FC Botoșani, Marius Croitoru și antrenorul oaspeților, Flavius Stoican au fost trimiși în tribună de arbitrul meciului, Marian Barbu. Cei doi și-au aruncat vorbe grele pe teren totul plecând de la un fault. Dacă Croitoru s-a conformat imediat, Stoican s-a lăsat cu greu convins să urce în tribună iar în momentul în care a făcut-o a mers exact la locul unde era oficialul botoșănean, cei doi vizionând împreună meciul din mijlocul suporterilor botoșăneni.

 

Deși au avut posesia, elevii lui Liviu Ciobotariu nu au reușit să pună în real pericol poarga lui Denis Rusu în al doilea mitan, nereușind să desfacă blocul defensiv al lui Flavius Stoican, partida terminându-se cu scorul de 2-1 pentru ieșeni.

 

Iată echipele pe care tehnicienii vor miza în acest meci: 

FC Botoșani: Ed. Pap- A. patache, G. Miron, A. Burcă (cpt.), A. Dumitraș- E. Papa, L. Karaboue- C. Golofca, L. Fulop, D. Fabbrini- M. Roman II.

antrenor principal: Liviu Ciobotariu

Politehnica Iași: D. Rusu- Gallego, Ov. Mihalache, C. Frăsinecu, A. Sin- Almada, Qaka, Cionac, P. Petre- A. Cristea, Flores.

antrenor principal: Flavius Stoican

 

arbitru: Marian Barbu

asistenți: Ciprian Danșa, Gabriel Bîrjac

rezervă: Florin Andrei

obs. LPF: Cătălin Cursaru

obs. FRF: Zoltan Szekely

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 2,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...