nineteen − 18 =

A password will be e-mailed to you.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a pus înfrângerea din derby-ul Moldovei, scor 1-2 pe „Municipal” cu Poli Iași, pe seama jocului slab prestat de elevii săi în prima repriză.

„Vreau să felicit oaspeții pentru victorie. A fost un meci disputat, chiar dacă nu am avut posibilitatea să pregătim așa cum ne-am fi dorit acest joc. Sunt dezamăgit de prima repriză. Am și discutat cu jucătorii la pauză, și după joc. La 1-0 puteam să ne desprindem, să facem 2-0 prin Golofca. Apoi ne-am retras, nu am reușit să avem posesie, am jucat numai mingi la întâmplare. La pauză le-am spus că așa nu putem câștiga un joc. Am luat două goluri care puteau fi evitate. Două neatenții. Mergem în continuare, mai sunt foarte multe etape de jucat. Trebuie să ne revenim, nu s-a terminat campionatul. Încă o dată vă spun: sunt dezamăgit de prima repriză! Avem 1-0, putem face 2-0, după care ne retragem și nu mai jucăm nimic 25-30 de minute. Ca să câștigi un joc, trebuie să joci fotbal. Dacă era pe final, înțelegeam. Este greu de digerat o înfrângere acasă, în derby-ul Moldovei”, a declarat liviu Ciobotariu.

În urma rezulatului cele două echipe au făcut rocada în clasament. Ieșenii sunt pe 9 cu 21 de puncte în timp ce FC Botoșani se află pe locul 10 cu 20 de puncte.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...