nineteen − twelve =

A password will be e-mailed to you.

Căpitanul FC Botoșani s-a arătat încrezător în șansele echipei de a obține un rezultat pozitiv în duelul de duminică cu FCSB.

Burcă a recunsocut că o victorie a grupării locale ar constitui o surpriză în fotbalul românesc ținând cont de faptul că niciodată FC Botoșani nu a reușit să se impună în fața roș-albaștrilor dar și de faptul că diferența de buget și de lot este în favoarea bucureștenilor.

„Este un meci dificil cu o echipă de top a României, o echipă  cu pretenții de cupe europene care se bate în fiecare an la campionat. Noi încercăm să ne mobilizăm, strângem rândurile și să încercăm să intrăm în istorie cu prima victorie împotriva lor. Nu există să surprinzi adversarul, uitați-vă și la meciurile europene, e vorba de moment, de dăruire și de implicare. Dacă ești pregătit la ora meciului mental și fizic poți bate pe oricine. Valorile sunt foarte apropiate în campionat și asta este un avantaj pentru noi. Ținând cont de valoarea lotului, de banii care se investesc la FCSB și care îi luăm noi ar fi o surpriză să-i batem, dar noi vrem să demonstrăm că putem face o echipă bună, competitivă care își propune țeluri înalte. Ar fi foarte important și ne-ar da mare încredere pe viitor dacă am reuși să ținem poarta intactă împotriva celor de la FCSB”, a declarat Andrei Burcă.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...