one × four =

A password will be e-mailed to you.

Dan Petrescu, tehnician care a luat titlul cu CFR Cluj, crede că fosta sa echipă are de partea sa toate atu-urile pentru a-și păstra titlul câștigat în sezonul trecut.

„Bursucul” susține că FCSB şi Craiova nu au nicio şansă în lupta pentru titlu în acest sezon și spune că CFR Cluj e favorită certă, având în vedere că este campioana en-titre și totodată echipă mai omogenă.

„Mi s-a părut o diferenţă mare între CFR Cluj şi celelalte echipe. Dacă anul trecut am declarat că numai Steaua poate să piardă campionatul, la ce lot de jucători avea, acum e invers. În acest moment CFR are o echipă omogenă, e campioana, numai un miracol ar face să piardă titlul. Numai ei ar putea să piardă acest campionat. Craiova cu Mangia tot timpul a arătat bine, e echipă solidă, se bate sus. Dar în acest an e prea puternică CFR”, a declarat Dan Petrescu.

După 21 de runde scurse din acest sezon al Ligii I, CFR Cluj este lider cu 46 de puncte, ardelenii fiind urmați de FCSB, formație care are cu șase puncte mai puțin. Pe locul 3 se află Universitatea Craiova cu 38 de puncte

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...