vineri, martie 29, 2024
AcasăSportȘfaițer vede Botoșaniul în play-off: „Avem experiența anului trecut când Poli Iași...

Șfaițer vede Botoșaniul în play-off: „Avem experiența anului trecut când Poli Iași a prins în ultima etapă play-off-ul!”

Fostul președinte al FC Botoșani, Cornel Șfaițer, susține că echipa pregătită de Liviu Ciobotariu mai poate spera la accederea în premieră în play-off-ul Ligii şi la finele acestui sezon competițional.

Șfaițer crede că diferența de cinci puncte care separă FC Botoșani de Astra Giurgiu poate fi recuperată în cele cinci meciuri rămase de disputat din acest sezon regular al Ligii I.

„Matematic poate și Botoșaniul. Sunt șanse. Avem experiența anului trecut când Poli Iași a prins în ultima etapă play-off-ul”, a declarat Cornel Șfaițer.

Curtat de Dinamo după ce s-a despărțit de FC Botoșani, Șfaițer  crede că și gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare păstrează în continuare șanse la play-off.

„Mă doare pentru Dinamo. Cunosc multe lucruri din interior. Îmi pare rău că e al doilea an consecutiv când Dinamo este în zona play-out-ului. Matematic mai sunt șanse, trebuie să spere. Nu va fi ușor pentru că din ce am văzut, Gaz Metan va fi o nucă tare. Sepsi este o echipă bine motivată, cu un Neagoe ambițios. Va fi o luptă grea pentru Dinamo. Este un timp foarte scurt pentru Mircea Rednic. Probabil va aduce jucători de calitate dar îi va fi greu pentru că perioada de pregătire va fi foarte scurtă. S-a greșit mult în trecut, dânșii știu unde au greșit. Sper ca în 2019 să fie un management profesionist iar echipa să se bată la campionat”, a conchis Șfaițer.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
8.9 ° C
11.6 °
8.3 °
63 %
1.3kmh
31 %
joi
9 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...