thirteen − five =

A password will be e-mailed to you.

Eugen Neagoe, antrenorul principal al formației Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a declarat la reunirea echipei că este mulțumit de valoarea lotului de care dispune și că principalul obiectiv pe care îl are în acest sezon este calificarea în play-off.   

„Cred că în acest moment lotul nostru nu necesită schimbări majore. Am dovedit în cele 21 de etape că formăm un grup foarte bun, o echipă solidă. Dacă reuşim să aducem şi cei trei jucători pe care îi dorim atunci vom fi şi mai puternici decât am fost până în acest moment. Vom trata fiecare joc cu mare responsabilitate, vom încerca la fiecare joc să scoatem maximum. Ne dorim să nu pierdem niciun joc dacă va fi posibil, să câştigăm cât mai multe puncte şi să rămânem în play-off. Desigur, ne aşteaptă în continuare o muncă destul de grea”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Sepsi va pregăti cele cinci etape rămase de disputat din acest sezon regular și sezonul de play-off/ play-out în Antalya, destinație aleasă de majoritatea formațiilor din Liga I.

După 21 de runde scurse din acest sezon competițional, Sepsi OSK Sf. Gheorghe se află pe locul 4 cu 33 de puncte, la egalitate de puncte cu Viitorul Constnața care este pe locul 5, dar cu un golaveraj superior echipei lui Hagi.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 2,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...