spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportAtacant argentinian așteptat de „Ciobi” la FC Botoșani!

Atacant argentinian așteptat de „Ciobi” la FC Botoșani!

Atacantul argentinian Matias Roskopf va ajunge marți în Botoșani și după efectuarea vizitei medicale va semna contractul și va începe pregătirile  sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

Atacantul de picior stâng a trecut pe la juniorii celor de la Colon, iar Boca l-a cumpărat în 2016. Din ianuarie 2018 până în decembrie a jucat în Uruguay, la Torque, pentru care a marcat 3 goluri în 25 de meciuri.  Matias Roskopf va veni gratis, urmând a fi deținut în coproprietate de FC Botoșani și Boca.

Roskopf este jucătorul formației Boca Juniors dar până acum a evoluat la echipa secundă a clubului argentinian și la CA Torque în Uruguay. FC Botoșani nu va plăti nici un euro pentru jucătorul argentinian dar în cazul în care va fi vândut, 40% din suma încasată va fi virată în contul celor de la Boca Juniors.

Matias Roskopf este adus tot de impresarul Florin Manea, cel care i-a mai adus la Botoșani pe Fabbrini și Ongenda.

„Suntem în discuții foarte avansate. Matias Roskopf este un jucător extrem de interesant. A jucat și pentru naționalele U17 și U18 ale Argentinei. Are și cetățenie italiană. E foarte posibil ca în zilele viitoare să se perfecteze transferul. Ar urma să semneze pe trei ani. Vine gratis, doar că Boca și-a păstrat 40% dintr-un viitor transfer”, a declarat Florin Manea.

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani a declarat că ar încredere deplină în impresarul Florin Manea cel care l-a recomandat pe argentinian.

„Florin Manea e cel care ne ajută cu transferurile. El i-a adus și pe Ongenda și Fabbrini, iar acum ne-a recomandat un jucător din Argentina, de la Boca. Ne-a spus că este extraordinar. Avem încredere în el”, a declarat Iftime.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de cota de piață a lui Matias Roskopf este de 400 mii de euro.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...