spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăSportFinal: Concordia- FC Botoșani 0-1!

Final: Concordia- FC Botoșani 0-1!

Antrenorul principal al FC Botoșani își arată încă din startul partidei intențiile de a câștiga acest duel.. ”Ciobi” a aliniază la Chiajna o formulă super-ofensivă cu un trident Golofca- Fulop- Fabbrini cu care vrea să-l surprindă pe Adrian Falub. 

Iată „11” aliniat de Liviu Ciobotariu: 

FC Botoșani: Ed. Pap- A. Dumitraș, G. Miron, A. Burcă, A. Soileidis- L. Karaboue, Onghenda, Rodriguez- C. Golofca, L. Fulop, D. Fabbrini.

………………………………………………………

La Chiajna a început Concordia- FC Botoșani, scor 0-0.

După un început timid de partidăă, FC Botoșani a făcut legea la Chiajna însă lipsa de inspirație la finlizare ale elevilor lui Liviu Ciobotariu sau intervențiile de excepție ale lui Caparco au făcut ca scorul să fie 0-0 după primele 45 de minute de joc.

…………………………………………………………

Repriza a doua de la Chiajna s-a reluat în aceeași notă cu care s-a încheiat primul mitan, cu FC Botoșani având inițiativa.

………………………………………………………….

Formația lui Liviu Ciobotariu deschide scorul în minutul 72 a partidei de la Chiajna prin Diego Fabbrini. Mijlocașul italian al FC Botoșani a punctat la capătul unei faze de contraatac de manual al grupării locale.

 

Din minutul 72, FC Botoșani conduce la Chiajna cu 1-0!

………………………………………………………………..

Final de meci la Chiajna. FC Botoșani câștigă meritat cu 1-0 duelul cu Concordia și intră serios în cărțile play-off–ullui. Elevii lui Liviu Ciobotariu s-au apropiat la două puncte de locul 6 pe care se află Astra, echipă aflată pe ultimul loc care asigură prezențța în play-off.

Giurgiuvenii au în această seară o misiune infernală la Mediaș, urmând să joace cu Gaz Metan, duelul fiind de la ora 20:00 în direct la Digi, Telekom și Look.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
95 %
3.1kmh
100 %
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °
Dum
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...