Remiză la Mediaș între Gaz Metan și Astra pentru FC Botoșani!

0

Gaz Metan și Astra Giurgiu au terminat nedecis, scor 1-1 la Mediaș într-un meci contând pentru runda a XXII-a a Ligii I.

Fără Denis Alibec, suspendat, echipa pregătită de Costel Enache nu a reușit să-și atingă obiectivul în Ardeal, iar acum tremură pentru locul 6 pe care îl ocupă, diferența față de celelalte echipe aflate în spate în clasament reducându-se.

La debutul lui Edward Iordănescu pe banca Gazului, medieșenii au ratat șansa de a egala la puncte Astra în clasament, rezultatul final, 1-1, făcând ca distanța dintre cele două echipe de două puncte, înregistrată la încpeutul partidei, să se mențină și după cele 90 de minute de jocNasser Chamed a deschis scorul în prelungirile primei reprize punctând pentru Gaz metan însă Butean a evitat înfrângerea reușind să puncteze după o acțiune individuală în minutul 66, stabilit rezultatul final.

Cu punctul obținut la Mediaș, Astra a rămas pe locul 6 cu 32 de puncte în timp ce Gaz Metan se află pe locul 8 cu 29 de puncte, la egalitate cu FC Botoșani care este pe locul 7, având un golaveraj superior.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...