nine − 4 =

A password will be e-mailed to you.

Astra Giurgiu a câștigat surprinzător la scor de neprezentare, 3-0 (1-0), duelul de play-off cu Viitorul Constanța din cadrul rundei a XXIII-a a Ligii I.

MVP-ul partidei a fost Denis Alibec. Revenit în primul 11 după ce runda trecută a fost ssuspendat, Alibec a făcut diferența reușind o dublă și un assist contra formației lui Hagi. De remarcat ar fi faptul că echipa lui Gică Hagi a evoluat din minutul 43 îm inferioritate numeric după ce Kuipers l-a faultat pe autorul primului gol al astralilor Begue la mijlocul terenului. Cu avantaj minim pe tabela de marcaj și un om în plus pe teren, Astra a ieșit de la cabine să închei cât mai repede conturile. Denis Alibec, autor al unei duble în 14 minute a făcut diferența și a rezolvat ecuația celor trei puncte puse în joc.

În urma acestui succes, Astra a acumulat 35 de puncte și a urcat pe locul 4 în timp ce Viitorul a ajuns pe locul 5 cu 34 de puncte.

Etapa următoare Astra merge în Gruia pentru a înfrunta campioana, CFR Cluj, în timp ce echipa lui Gică Hagi va juca pe teren propriu cu Poli Iaşi.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...