sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocal BTPregătit de transplant, Antonio e cu gândul la FC Botoșani de pe...

Pregătit de transplant, Antonio e cu gândul la FC Botoșani de pe patul de spital: „Mulțumesc familiei FC Botoșani și le urez succes!”

La meciul de astăzi de pe „Municipal” cu FC Voluntari, familia FC Botoșani va demara o nouă campanie umanitară pentru Antonio Hoinaru, un copil de numai 13 ani, care suferă de o boală cruntă, fiind diagnosticat recent cu „Leucemie acută limfoblastică trombocitară cu anemie severă”, iar la stadion vor fi amenajate urne speciale unde se vor putea face donații pentru Antonio.

Veștile din Turcia, unde este internat Antonio Hoinaru sunt dătătoare de speranțe. Astfel, după zile de așteptări, cu frământări și gânduri mai puțin pozitive, azi a ajuns rezultatul de la maduvă (n.r. puncția lombară și medulară făcută săptămâna trecută), un rezultat mult așteptat.

„Antonio este gata pentru transplant, măduva e curată și se poate interveni. Vor pregăti camera pe secția de Hematologie și vom face internarea!!! Mă închin Domnului pentru această noutate care îmi va ușura puțin din suferința cu gândul că de acum suntem foarte aproape!!! Vă mulțumesc tuturor că ne sunteți alături la fiecare pas, mulțumesc familiei FC Botoșani și le urez succes în această seară!!! Nu voi avea cum să vă mulțumesc fiecăruia în parte…Sunteți foarte mulți, dar pentru fiecare în parte în sufletul meu este un enorm sentiment de recunoștință!”, Tatiana Sîrghi, mama lui Antonio.

Nelipsit de la meciurile echipei botoșănene pe care a încurajat-o din tribună alături de tatăl său până când a fost diagnosticat cu această boală, Antonio Hoinaru are nevoie de ajutorul semenilor pentru a ieși învingător din lupta pe care o duce cu această boală cumplită.

Pentru tratamentul lui Antonio Hoinaru este nevoie de o sumă foarte mare, 124.000 de euro însă costurile sunt departe de a putea fi suportate de familia lui Antonio.

De la meciul cu FC Voluntari, la jocurile pe care FC Botoșani le va susține pe teren propriu vor fi amenajate urne speciale în care suporterii vor putea face donații pentru Antonio.

Jucătorii FC Botoșani vor intra la rândul lor pe teren în duelul de astăzi cu FC Voluntari purtând un banner cu mesajul „Speranță pentru Antonio!”.

Iată cum poți dona și cum poți fi alături de Antonio!

Asociaţia „Salvează o inimă” a răspuns prompt la strigătul de ajutor al familiei şi a demarat o campanie de strângere de fonduri pe platforma – https://salveazaoinima.ro/campaigns/antonio-hoinaru/.

De asemenea, mai pot fi făcute donaţii şi prin SMS, la 8832, cu textul Antonio, sau prin transfer bancar în conturile Asociaţiei: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei),

RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro),

RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

Nu în ultimul rând, Narcis Drețcanu a precizat că o fostă colegă de-a sa stabilită la Londra, Larisa Aramă, care lucrează la „Ziarul Românesc” din Londra a inițiat o strângere de fonduri pe facebook, unde se pot face donații pentru Antonio Hoinaru.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
14 ° C
16.5 °
13.6 °
44 %
5.1kmh
71 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
6 °
mar
13 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...