two × five =

A password will be e-mailed to you.

La meciul de astăzi de pe „Municipal” cu FC Voluntari, familia FC Botoșani va demara o nouă campanie umanitară pentru Antonio Hoinaru, un copil de numai 13 ani, care suferă de o boală cruntă, fiind diagnosticat recent cu „Leucemie acută limfoblastică trombocitară cu anemie severă”, iar la stadion vor fi amenajate urne speciale unde se vor putea face donații pentru Antonio.

Veștile din Turcia, unde este internat Antonio Hoinaru sunt dătătoare de speranțe. Astfel, după zile de așteptări, cu frământări și gânduri mai puțin pozitive, azi a ajuns rezultatul de la maduvă (n.r. puncția lombară și medulară făcută săptămâna trecută), un rezultat mult așteptat.

„Antonio este gata pentru transplant, măduva e curată și se poate interveni. Vor pregăti camera pe secția de Hematologie și vom face internarea!!! Mă închin Domnului pentru această noutate care îmi va ușura puțin din suferința cu gândul că de acum suntem foarte aproape!!! Vă mulțumesc tuturor că ne sunteți alături la fiecare pas, mulțumesc familiei FC Botoșani și le urez succes în această seară!!! Nu voi avea cum să vă mulțumesc fiecăruia în parte…Sunteți foarte mulți, dar pentru fiecare în parte în sufletul meu este un enorm sentiment de recunoștință!”, Tatiana Sîrghi, mama lui Antonio.

Nelipsit de la meciurile echipei botoșănene pe care a încurajat-o din tribună alături de tatăl său până când a fost diagnosticat cu această boală, Antonio Hoinaru are nevoie de ajutorul semenilor pentru a ieși învingător din lupta pe care o duce cu această boală cumplită.

Pentru tratamentul lui Antonio Hoinaru este nevoie de o sumă foarte mare, 124.000 de euro însă costurile sunt departe de a putea fi suportate de familia lui Antonio.

De la meciul cu FC Voluntari, la jocurile pe care FC Botoșani le va susține pe teren propriu vor fi amenajate urne speciale în care suporterii vor putea face donații pentru Antonio.

Jucătorii FC Botoșani vor intra la rândul lor pe teren în duelul de astăzi cu FC Voluntari purtând un banner cu mesajul „Speranță pentru Antonio!”.

Iată cum poți dona și cum poți fi alături de Antonio!

Asociaţia „Salvează o inimă” a răspuns prompt la strigătul de ajutor al familiei şi a demarat o campanie de strângere de fonduri pe platforma – https://salveazaoinima.ro/campaigns/antonio-hoinaru/.

De asemenea, mai pot fi făcute donaţii şi prin SMS, la 8832, cu textul Antonio, sau prin transfer bancar în conturile Asociaţiei: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei),

RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro),

RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

Nu în ultimul rând, Narcis Drețcanu a precizat că o fostă colegă de-a sa stabilită la Londra, Larisa Aramă, care lucrează la „Ziarul Românesc” din Londra a inițiat o strângere de fonduri pe facebook, unde se pot face donații pentru Antonio Hoinaru.

 

 

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...