four × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Meciul de duminică de la ora 20:00 din runda a XXIV-a a Ligii I din Șoseaua Ștefan cel Mare dintre Dinamo şi FC Botoşani poate fi decisiv în privinţa play-off-ului.

Cele două formații sunt performerele acestui mini-retur fiind singurele echipe din Liga I care au reușit să-și treacă în dreptul lor câte șase puncte din tot atâtea posibile.

FC Botoșani are de partea sa înaintea confruntării de duminuică un atuu extrem de important:

Liviu Ciobotariu, este neînvins din postura de antrenor contra „câinilor!”

În patru confruntări ca adversar lui Dinamo pe banca echipelor pe care le-a pregătit în Liga I, Liviu Ciobotariu a obținut o victorie, trei remize și nu a cunsocut niciodată gustul înfrângerii!

Dinamo nu a reușit niciodată să câștige împotriva unei echipe prregătite de Liviu Ciobotariu, fie că a fost vorba de CS Otopeni, CSMS Iași, FC Vaslui și ASA Tg. Mureș.

 

Liviu Ciobotariu vs Dinamo: 4 jocuri în Liga 1 – 1 victorie – 3 remize.                    

Dinamo- CS Otopeni 0-0

CSMS Iași-Dinamo 1-1

FC Vaslui-Dinamo 1-1

ASA Tg. Mureș-Dinamo 2-1

 

Singurul duel între „Ciobi” și Rednic în Liga I s-a terminat nedecis!

De asemenea, în duelurile directe cu Mircea Rednic, Liviu Ciobotariu este neînvins. Singura confruntare dintre cei doi tehnicieni în Liga I a avut loc în ediția 2008/2009 și s-a terminat nedecis, Dinamo-CS Otopeni 0-0.

În schimb Mircea Rednic are un palmares favorabil în disputele cu FC Botoşani în toate competiţiile, fiind neînvins în 6 jocuri în care a obținut 4 victorii și  2 remize.

 

 

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...