ten − three =

A password will be e-mailed to you.

Dinamo a oficializat un nou transfer. Formația pregătită de Mircea Rednic a anunțat transferul atacantului angolez în vârstă de 25 de ani, Alexander Christovao.

„Transferul internaționalului angolez Alexander Christovao la FC Dinamo București a fost înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF)”, se arată într-un comunicat oficial pe site-ul clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. În aceste condiții fotbalistul va avea drept d ejoc în meciul cu FC Botoșani pe care Dinamo îl va susține duminică de la ora 20:00 pe teren propriu în runda a XXIV-a.

Ultima oară la Zaglebie Sosnowiec, în prima ligă a campionatului polonez, atacantul Alexander Christovao are dublă cetățenie, angolezo-olandeză, fiind format la juniorii clubului Groningen.

Noul elev al lui Mircea Rednic a evoluat în prima ligă a campionatului olandez pentru Groningen (2012-2013) și Cambuur (2013-2014), și-a continuat cariera în Angola  a revenit în Europa la Javor Ivanjica (2016-2017), în prima ligă din Serbia, fiind transferat în Polonia, în luna iulie a anului 2017, la Zaglebie Sosnowiec.

Pentru polonezi acesta a evooluat în 15 meciuri și a marcat două goluri.

În prima ligă olandeză, Christovao a jucat 13 meciuri și două partide în Cupa Olandei. A înscris în Cupa Olandei pentru Cambuur în partida cu NAC Breda.

Noul jucător al lui Dinamo și-a trecut în palmares și 8 selecții pentru echipa națională a Angolei.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...