five × 3 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

CFR Cluj pierde teren în lupta pentru un nou titlu de campioană. Dacă la finalul anului trecut avea un avans de 6 puncte față de locul 2, în acest moment ardelenii mai păstrează doar 3 puncte avans față de locul 2 pe care se află Universitatea Craiova.

Distanța ar putea fi însă și mai mică și s-ar putea reduce la două puncte dacă FCSB va câștiga în ultimul meci al etapei la Chiajna.

În Gruia, elevii lui Toni Conceicao au făcut un joc modest în fața giurgiuvenilor lui Costel Enache. Cu toate că echipa sa a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 30 după ce Bejan a fost eliminat direct pentru o intrare cu talpa asupra lui Djokovic, elevii fostuluui tehnician al FC Botoșani au strâns rândurile și au reușit să țină în șah campioana grație jocului foarte bun făcut în primul rând de Denis Alibec.

Andrei Mureșan a deschis scorul la capătul unui corner executat de Ciprian Deac în minutul 53 și se părea că ardelenii vor obține prima victorie din 2019 după 1-1 cu Hermannstadt și 0-2 cu Universitatea Craiova. Scorul final a fost însă stabilit de Radunovic, al cărui șut din minutul 73 a fost deviat de Culio.

S-a terminat 1-1, iar campioana rămâne fără victorie în 2019. De partea cealaltă cu punctul câștigat, Astra a acumulat 36 de puncte și și-a consolidat locul 4 în Liga I.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...