vineri, martie 29, 2024
AcasăSportGigi Becali explică de ce a dat 700.000 euro pe Răzvan Oaidă:...

Gigi Becali explică de ce a dat 700.000 euro pe Răzvan Oaidă: „E o investiție de viitor!”

Gigi Becali, finațatorul FCSB a mai cumpărat un jucător de la FC Botoșani. Este vorba de mijlocașul Răzvan Oaidă, care a semnat un contract valabil pe cinci ani de zile cu roș-albaștrii.

Conform înțelegerii între cele două cluburi, Oaidă va rămâne până la finalul sezonului sub comanda lui Liviu Ciobotariu, urmând ca în vară să meargă la noua sa echipă.

„Știm cu toții presiunea care este la FCSB. Nu va fi deloc ușor, știu că va trebui să muncesc foarte mult să mă impun!”, a declarat Răzvan Oaidă, care la roș-albaștrii va avea un contract de 12.000 de euro pe sezon.

În schimbul lui Răzvan Oaidă, FC Botoșani a încasat 700.000 de euro, gruparea locală păstrând și 15% la un eventual transfer al internaționalului de tineret.

„Am vorbit înaintea meciului cu Craiova cu domnul Iftime și i-am spus ”mi-am propus ceva. Dacă voi câștiga meciul cu Craiova, am să-ți dau prețul pe care l-ai cerut pe Oaidă”. După meci am zis ”am promis, să facem actele”. Copilul deocamdată nu e jucător consacrat, e încă la stadiu de promisiune însă vreau să-mi demonstrez mie dacă am fler. Trebuie să simți astfel de jucători, să fii tu primul nu săl vadă alții. Eu simt că Oaidă poate ajunge departe”, a declarat Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

Răzvan Oaidă devine cel de-al patrulea jucător care ajunge de la FC Botoșani la FCSB în ultimii ani după Cătălin Golofca, Olimpiu Moruțan și Mihai Roman.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...