17 − five =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

România va întâlni Rusia sâmbătă de la ora 14:00, pe Stadionul Municipal din Botoşani în Rugby Europe International Championship (REIC) 2019.

„Stejarii” au în sezonul 2019 al REIC o victorie, 38-10 cu Germania obținută chiar la Botoşani şi două înfrângeri 9-18 cu Georgia la Cluj şi 18-21 cu Spania, la Madrid.

În duelul contra rușilor, naţionala României nu va putea conta pe căpitanul Mihai Macovei, pe Cătălin Fercu şi pe Vasile Bălan.

În schimb, fundaşul Ionel Melinte şi pilierul Alexandru Savin au revenit în lot, fiind recuperaţi după accidentările suferite în întâlnirea cu Germania.

O altă noutate din lotul echipei României este Dragoş Ser (CSM Bucureşti), care s-a alăturat naţionalei, jucătorul de linia a treia fiind cel mai tânăr component din actualul lot al „stejarilor”, el împlinind 20 de ani pe 4 martie.

Pentru această partidă, staff-ul tehnic a stabilit echipa care va intra pe teren. Față de echipa care a început partida cu Spania, în primul 15 sunt două modificări. În linia a treia va începe ca flanker Adrian Ion, acesta urmând să fie în premieră și căpitanul echipei, în timp ce Nicolas Onuțu se va afla în teren pe postul de centru din primul minut de joc.

Intrarea specatorilor la meciul România- Rusia, care  va avea loc pe „Municipal” sâmbătă de la ora 14:00 este liberă.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...