2 × three =

A password will be e-mailed to you.

Mijlocșaul FC Botoșani, Lorand Fulop face parte din lotul pe care Mirel Rădoi mizează în turneul de pregătire din această perioadă pe care selecționata de tineret a României îl susține în Spania.

Cu Lorand Fulop în componență, naţionala de tineret a României va susține în această seară primul test important înaintea turneului final al Campionatului European din vara acestui an care va avea loc în San Marino și Italia.

Elevii lui Mirel Rădoi se vor duela la Granada cu reprezentativa similară a Spaniei, una dintre echipele favorite la câștigarea Euro 2019, partida urmând a se disputa de la ora 19:45 în direct la TVR 1.

În afara lui Lorand Fulop, care participă la acest turneu amical, un alt jucător al FC Botoșani speră că va prinde lotul pentru EURO 2019. Este vorba de Răzvan Oaidă, jucător care a semnat recent un acord cu FCSB și care a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon mai multe luni.

Reprezentativa de tineret a României va fi una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019, în Italia și San Marino. Adversarii de aseară ai tricolorilor, ibericii, sunt de asemenea calificaţi la turneul final care va debuta pe 16 iunie.

Tricolorii sunt repartizați la Euro 2019 în Grupa C alături de Anglia, Franţa și Croaţia în timp ce adversara din testul de astăzi, Spania a fost repartizată în Grupa C unde se va duela cu Italia, Polonia și Belgia.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...